selger Om oss på Parnass presentreklam

Om Parnass

Parnass Firmagaver er et av Skandinavias eldste og mest kjente virksomhet i bransjen for firmagaver. Parnass ble grunnlagt i 1954, og vi har levert milliontalls produkter med reklametrykk til både store og små virksomheter. Vi har solgt siden år 2001 våre produkter til virksomheter og organisasjoner i Norge. Hundrevis med norske virksomheter har gjennom årene valgt oss som leverandør av firmagaver. I dag er vi et av de raskest voksende selskapene i profilbransjen. I løpet av årene har mer enn 50 000 bedrifter og organisasjoner handlet hos oss.

Vi får ofte spørsmålet om hvor navnet Parnass kommer fra. Parnass er opprinnelig et bokforlag, og navnet kommer fra Parnassos som er et bergsmassiv i Pindosfjellene i midtre Hellas. I følge gresk mytologi var Parnassos hjemmet til Musene, poesiens gudinner. Parnass har gitt ut et 100-talls titler blant annet bøker av den brittiske forfatteren av ungdomslitteratur Enid Blyton. Utover bøker startede Parnass også å selge julekort til virksomheter, og vi er ennå i dag markedsledende på julekort for bedrifter. I dag skjer salget av julekort fra vårt søsterforetak Parnass Forlag.

I begynnelsen på 70-tallet startede Parnass å selge firmagaver til virksomheter, og på midten av 80-tallet begynte vi å handle direkte med produsenten i Asia. Vi har i dag opparbeidede kanaler i Asia for innkjøp av firmagaver. Vi besøker våre leverandører regelmessig for å se at arbeidsforholdene er gode og følges opp deres miljøarbeide. Du skal alltid føle deg trygg med de produktene som du kjøper fra Parnass.

Parnass har siden flere år tilbake høyeste kredittverdighet hos flere kredittvurderingsselskaper. Vi har blant annet blitt tildelt AAA-rangering av Bisnode for høyeste kredittverdighet. Høsten 2010 ble vi også tildelt utmerkelsen "Årets Superföretag" av svenske forretningsbladet Veckans Affärer.

Vi tilbyr til og med en Laveste Prisgaranti. Vår garanti betyr at om du finner en identisk vare til en lavere pris ved samme kvantitet hos noen av våre konkurrenter så vil vi tilby varen til en lavere pris (se vilkår her)

Parnass er en familievirksomhet i andre generasjonen, og for oss er personlig service en selvfølge. Det finnes flere anonyme hjemmesider på nettet som selger reklameartikler, og hvis man har hatt flaks kunnet finne et telefonnummer gjemt et sted på siden. Vi vil gjerne at du kontakter oss hvis du har spørsmål. Vårt telefonnummer er +46 8522 194 00. Vi vil ikke være en ansiktsløs virksomhet som gjemmer seg bak en hjemmeside, og derfor finner du alltid bilder på våre ansatte, sammen med kontaktopplysninger på hjemmesiden.

Mange virksomheter har avsluttet samarbeid med sine tidigere leverandører av firmagaver for å handle av Parnass på grunn av at vi tilbyr blant de laveste prisene på markedet. Det gleder oss selvfølgelig, men vi blir enda gladere av at de kommer tilbake som kunder til oss, ikke bare for de lave prisene, men også for vårt høye servicenivå og våre raske leveranser.

LAVESTE PRISGARANTI
ALLTID RASKE LEVERANSER!
100% Fornøyd kunde

Våre selger

All ære til Internett, men noen ganger kan det være fint å snakke med en personlig. Vi hjelper deg å finne riktig produkt etter dine ønsker. Vi har over 60 års erfaring med produkter med trykk.