Miljøpolicy

Vårt mål er å være markedsledende når det gjelder sosiale og miljømessige ansvar, og så langt som mulig, redusere vår påvirkning på miljøet. Våre innkjøpere arbeider kontinuerlig med å finne nye miljøvennlige materialer og velge den beste transportmåten.

Transport står for en stor andel av verdens utslipp av klimagasser og sjøfrakt er vanligvis det beste alternativet for varer som reiser lange avstander. Lufttransport er en transportmåte med de høyeste CO2-utslipp per tonn-kilometer, og vi bestreber oss derfor for å minimere bruken av flytransport.

Vi velger leverandører og partnere, basert på våre egne miljøstandarder, og kan dermed påvirke selskaper og myndigheter i nærområdet. Vårt mål er å så ofte som mulig kunne tilby et miljøvennlig alternativ. Vi øker hele tiden vårt utvalg av produkter som er Fair Trade-sertifiserte produkter i økologisk bomull osv. I dag er mindre enn 1 % av verdens bomullsproduksjon økologisk dyrket. Vårt mål er også å aktivt fremme produkter som er miljøvennlige og sammen med våre kunder øke salgsvolumet av denne type produkter.

Vi er medlemmer av El-kretsen som sikrer at elektronikk som vi importerer blir resirkulert på beste måte. El-kretsen samlet inn 140 000 tonn med elektronisk utstyr og batterier i 2015. Vi er også medlemmer av svenske Förpacknings- & Tidningsinsamlingen (FTI), som tilbyr et innsamlingssystem bestående av ulike innsamlingsløsninger langs veien for over 30 % av svenske husholdninger og opptil 6000 gjenvinningsstasjoner og andre innsamlingspunkter rundt om i landet der husholdningene kan levere inn brukt emballasje og aviser.

LAVESTE PRISGARANTI
ALLTID RASKE LEVERANSER!
100% Fornøyd kunde

Våre selger

All ære til Internett, men noen ganger kan det være fint å snakke med en personlig. Vi hjelper deg å finne riktig produkt etter dine ønsker. Vi har over 60 års erfaring med produkter med trykk.