selger Slik handler du firmagaver fra Parnass

Slik handler du

Det er nok ikke din viktigste oppgave å kjøpe produkter med trykk. Det spiller ingen rolle, fordi det er her vi kommer inn. Vi har eksistert siden 1954, og tør påstå at vi er eksperter på salgsfremmende gaver. Når du kjøper fra Parnass, får du alltid en privat selger som vil hjelpe deg med din bestilling og ta ansvar for at alt blir riktig, og at du får leveransen som lovet.

Den enkleste måten å bestille på er å sende din bestilling på e-post til brev@parnass.se eller ringe oss på +46 8522 194 00.

For beste trykkresultat vil vi ha logotypen i EPS-format, opprettet i Adobe Illustrator som er lagret som en vektorisert EPS-fil. Vi kan selvfølgelig hjelpe deg hvis du ikke har logotypen i EPS-format. Vi sjekker alltid filene du sender til oss og kontakter deg hvis det er et problem med filen du sendte oss.

Vi sender alltid en digital korrektur som viser hvordan trykket vil se ut på produktene du bestiller innen vi starter produksjonen. Det er bare hvis du godkjenner korrekturen at bestillingen er bindende.

LAVESTE PRISGARANTI
ALLTID RASKE LEVERANSER!
100% Fornøyd kunde

Våre selger

All ære til Internett, men noen ganger kan det være fint å snakke med en personlig. Vi hjelper deg å finne riktig produkt etter dine ønsker. Vi har over 60 års erfaring med produkter med trykk.